Aaron Fiddler ny Head Coach i Black Knights

Örebro Black Knights har skrivit kontrakt med Aaron Fiddler för rollen som Head Coach. Kontraktet sträcker sig fram till 2020 och målet är att bygga en grund som ska leda till fyra SM guld ( Herr, Dam, U19 och CL) 2020.

Aaron Fiddler är 28 år gamma loch just nu Head Coach för Hedgeville High school. Han har tidigare bland annat varit offensive coordinator för Berlin Adler (Tyskland) samt haft samma roll för Marburg Mercenaries (Tyskland).

– Vi är väldigt glada att vi har kommit fram till en långsiktig lösning för klubben, säger David Jonsson, Sportchef på Örebro Black Knights och fortsätter

– Trots sin unga ålder har Fiddler stor erfarenhet med sig framförallt i att bygga ett team från grunden och upp. Vi är i ett läge som klubb och lag där vi behöver stärka vår grund och se till att vi har ett stabilt eget fundament av spelare att stå på och där tror vi att Aaron Fiddler kommer att kunna göra ett bra jobb, säger David Jonsson.

– Aaron Fiddler har fått ett tydligt uppdrag av oss. 2020 ska vi ta fyra sm guld ( herr, dam, U19 och CL) för att vi ska lyckas med det behöver vi bygga upp ett stabilt footballprogram för att säkerställa att det fvinns en röd tråd samt sportslig kompetens både hos spelare och coacher på alla nivåer i vår förening. Vi ska ha en egen bas för att sedan kunna ta in importer som ska utgöra en extrem spetskompetens, avslutar David Jonsson.

Aaron Fiddler kommer nu att ta med sig sin familj och flytta från Charleston, West Virginia, USA till Sverige och Örebro någon gång under februari 2016.

I´m very exited to for my self and my family to become a part of the Örebro Black Knights organization. Through my time in Europe and what I have seen of Örebro from following Football in Sweden I know that I could not be joining a better organization.