Anton Oscarsson om att spela i de blågula färgerna och drömmen om Amerika.

Berätta om förberedelserna inför turneringen.
Jag förbereder mig till NM genom att kolla mycket matchfilm från helgen och nöter in spelboken ännu mer. Jag har varit 2 landslagsläger förut, ett läger då vi i U15 åkte till Finland och spelade scrimmage mot det Finska U15 Landslaget och ett i Märsta som var ett öppet läger som endast var till för att utvecklas. Men det här lägret var nog det bästa av de jag varit på för att jag har utvecklats något enormt både som person och inom sporten. Detta läger har gått väldigt fort tycker jag men det var nog därför vi hade så fullspäckat schema så man gjorde saker hela tiden t.ex. träningar, spelarmöten, filmmöten osv. Till detta uttagningsläger har dem plockat ut spelare som har imponerat på coacherna under året. Coach staben är nog den bästa jag har stött på, de har en coach till varje position och alla har varit väldigt framgångsrika inom amerikansk fotboll. Till uttagningslägret var det 90 st som blev kallade och ca 82 deltog tror jag och till den slutliga truppen får man max vara 45 st.

Vad tror du om era chanser i turneringen?
Jag vet ej hur det har gått för Sverige tidigare år men om man utgår ifrån våran spelbok så tror jag vi har goda chanser

Vad är dina mål med fotbollen?
Mitt högsta mål med Amerikansk fotboll är nog som alla andra att få spela i NFL. Men annars så är det att vara med i landslaget som jag nu har uppnått. Att vara med och spela i världslaget är också ett stort mål. Att komma in på det gymnasiet jag sökt till, jag har sökt till RIG på celsiusskolan i Uppsala som är Sveriges största idrottsgymnasium.