Supportrar organiserar Black Knights fan club

Inför årets säsong upprättade Black Knights en officiell fan club – The Knight Club – ett forum som möjliggör för supportrar att organisera sig, kunna följa Black Knights och genom sitt engagemang också erhålla bra erbjudanden. Under första året har fokus varit att utan kostnad distribuera matchprogram i digitalt format till medlemmarna i Knight Club på matchdag. Servicen har varit uppskattad och listan med fans fylls på dagligen. I skrivande stund har vi 207 registrerade medlemmar!

Supporterinitiativ tänkt lyfta supporterskaran

Efter många diskussioner fram och tillbaka mellan personer i nära anknytning till föreningen växte idén fram om ett fan club ledd av supportar, för supportrar – men med stöttning från den bas som sedan tidigare utgjorts av Knight Club. Diskussionerna slutade i ett förslag från Black Knights som accepterades av supportarna Lindah Berglund och Isabelle Crusoe vilket innebär att supporterorganisationen Knight Club från och med idag kommer ledas av de båda – Lindah som ordförande och Isabelle som projektledare. Deras huvudsakliga uppdrag kommer vara att jobba för att organisera och samla ihop de personer som brinner för Black Knights och även fungera som en länk mellan supportrarna och föreningen Black Knights. Hur kan vi erbjuda våra fans en bättre helhetsupplevelse? Vad vill våra supportrar att Black Knights ska satsa på? Dessutom kommer det finnas möjligheter att tillsammans göra beställningar av olika sorters merchandise, planera tifon (flaggor, banderoller, tutor etc etc) och andra events. Och ju fler vi blir desto bättre priser och liknande kan supporterklubben förhandla till sig!

– Vi har massvis av idéer på hur vi ska kunna samla ihop fansen och öka stämningen på läktarna osv, säger ordförande Lindah Berglund. Vi kommer först och främst jobba med att marknadsföra och utöka antalet medlemmar, och tar mer än gärna emot synpunkter från folk som har bra idéer för vad vi kan tänkas hitta på.

Har du idéer för supporterklubben Knight Club, eller vill du engagera dig? Hör av dig till Lindah och Isabelle på knightclub@blackknights.eu