Black Knights damlag till SM-final!

Arlanda Jets var på väg mot sin fjärde raka SM-final efter ledning i paus med 13–7. Samtliga poäng av Elina Holm som var riktigt bra i semifinalen borta mot Örebro Black Knights. Men i slutet på matchen presterade Örebro två springspel som ledde till 20–13 i hemmalagets favör som sedan kunde hålla ifrån och gå till en historisk första SM-final sedan lagen bildades 2013.

– Örebro kom till spel med fler spelare än oss och vi orkade inte riktigt, det var känslan, säger tränaren Ville Korhonen som hyllade Örebro efter förlusten.

– Jag tycker att Örebro har byggt laget helt rätt, och man har en riktigt bra coachstab. Örebro förtjänade att vinna.

SM-finalen spelas på Zinkensdamms IP i Stockholm och kickoff är kl. 13.00 nu på lördag den 19 september. Matchen kommer enligt uppgift att streamas, och länk kommer finnas tillgängligt på blackknights.eu.