Brittisk speed i backfältet!

Efter att Black Knights tidigare MVP runningback Kasper Wedberg valt att prova vingarna hos rivalen Stockholm Mean Machines har backfältet för offense varit en stor fråga, nu är den frågan besvarad i form av brittiska runningbacken Lemar Virgo.

Lemar kommer närmast från brittiska Bristol Academy PRIDE , ett topplag i brittiska universitetsligan, där han spelat senaste 3 säsongerna. Han är en explosiv och kraftfull runningback som spelar med bra tålamod. En spelare som är tuff att tackla! Han blev även 2022 utsedd till en av Europas bästa runningbacks enligt Europes Elite.

We are happy to have Lemar join us. He is a RB who played for the Bristol Pride last season in the UK. He is a big physical runner with the ball in his hand. He seeks out contact and I believe he will be a great piece to our offense this season.

HC Sam Eisenstadt

Bristol Academy spelar slutspel under vintern och Lemar ansluter till truppen i slutet av Mars innan säsongsstart.

Vi ser fram emot att ha Lamar en del av laget!

Vi ses på Behrn Arena!