Stjärnrecievern redo för 2024!

Snart är säsongen här! Och en spelare som varit tongivande för Black Knights i flera år fortsätter resan i sin moderklubb.

Johannes Lindéus har varit välkänt namn i fotbollssverige i många år nu. Guldsäsongen 2021 med black knights blev han trefaldig MVP då han knep Wide reciever of the year, scoring leader, och recieving yards leader för säsongen.

Bild: Jonas Domfors

I am excited to have Johannes back with us this season. Everyone knows how impactful his speed can be on the field. I see him having another great season at WR. Even with all the success Johannes has had he is humble and always puts the Team first. He is examplifies the culture we are building.

HC Sam Eisenstadt

2023 Avslutade Johannes säsongen med 343 yards och 3 touchdowns, samt 458 kickoff return yards och 1 touchdown. Totalt hade han 801 totala yards säsongen 2023 vilket gav han högsta plats på statistiklistan av totala yards.

Vi ser fram emot ännu ett år av Johannes på plan!

Vi ses på Behrn Arena!

Första hemmamatchen söndag 14e April mot Oslo Vikings, 15:00!