Coachstab herr 2024!

Coachstaben för 2024 står klar! Huvudtränare Sam Eisenstadt har samlat på sig en grupp som kommer hjälpa honom att utveckla och forma laget för att tävla om SM-guld 2024!

Sam Eisenstadt (HC / DC / DB)

Huvudtränare Sam Eisenstadt kommer även vara defensiv koordinator och defensive back coach 2024.


Joel Isacsson (OC / WR / QB)

Joel Isacsson fortsätter som offensiv koordinator även 2024 och kommer även vara coach för recievers och quarterbacks. Joel kommer även vara koordinator för passningsspel.


Jacob Nordman Wesslén (QC / Ass. DB)

2023 års defensiva coordinator och DB coach har i år tagit nya roller i huvudtränare Sam Eisenstadts coach stab. I år som quality controller och assisterande DB coach för herrlagets verksamhet.


Branko Mutic (OL)

Förra årets förvärv av Serbiska Branko Mutic för den offensiva linjen var en höjdpunkt för Black Knights så pass att Branko fortsätter som coach 2024! Branko kommer även vara koordinator för springspel.


Niklas Persson Ghylfe (Development / ass. D)

Niklas ”P.G” är ett känt ansikte i föreningen. Den tidigare herrlagsspelaren och nuvarande styrelsemedlemmen har innan även varit coach för Black Knights damlag och kommer i år ansvara för utveckling av nya och unga spelare och assistera den defensiva sidan av laget.


Alexander Bornerud (ST / RB)

Alexander Bornerud som tidigare varit Quarterback för Black Knights har i år valt att satsa helt på coaching och kommer axla specials teams och runningbacks för herrlaget.


Sebastian Nilsson (DL)

Sist men inte minnst är Sebastian Nilsson som kommer att axla dubbel roll i år, genom att vara aktiv spelare men samtidigt coach den defensiva linjen, med assistans från Niklas Person Ghylfe.


Max Friberg (Development / ass. O)

Föredetta spelare som började lätt coacha 2023 i juniorlagen har i år anslutit sig till herr lagets coach stab med uppgift att utveckla nya och unga spelare i truppen samtidigt som han assisterar den offensiva sidan av laget.


Rikard Carlsson (LB)

Rikard Carlsson kommer likt sin lagkamrat Sebastian axla dubbla roller i år, då han kommer vara ansvarig för LB gruppen han själv är en del av.


Vi önskar coachstaben stor lycka och framgång kommande säsongen!

Vi ses på Behrn Arena! Hemmapremiär söndagen den 14e April mot Oslo Vikings!