Veteranen Sebastian tar sig ann dubbla roller!

Lagbygget fortsätter inför säsongen!

En grundpelare i Black Knights i flera år, Sebastian Nilsson, kommer till spel även 2024 nu även med dubbla roller! Sebastian kommer inte bara synas på planen men kommer även hjälpa till som coach för defensiva linjen.

Foto: Jonas Domfors

Sebbe has stepped up in a big way this off-season. He is all in for this season and has really bought into our culture. I see Sebbe making a huge impact on and off the field for us this season. Also, he will be our DL coach and I have all the confidence in him that he will have our DL prepared to dominate.

HC Sam Eisenstadt

Sebastian avslutade grundsäsongen 2023 med totalt 18 tacklingar, 1 sack, 2 forced fumbles, och 2 passbrytningar.

Vi ser fram emot att se Sebastian både på plan och se honom utveckla hans lagkamrater!

Vi ses på Behrn Arena! Hemmapremiär söndag den 14e April mot Oslo Vikings 15.00!