Svensk mästare och landslagsspelare klar för 2024!

Black Knights har gjort klart med stjärnkickern Alvin Gustafsson. Alvin har spelat fotboll i tre säsonger, och under sin tredje säsong (2023) som spelades med Stockholm Mean Machines tog han inte bara SM-guld utan kammade även hem priset som årets kicker/punter och Field-goal ledare. Det ledde även till en plats i svenska landslaget.

Nu har han valt att skriva på med Black Knights för säsongen 2024.

Jag har hört många bra saker, både om klubben och om staden. Klubbens kultur och bemötandet från både coacher och spelare har varit väldigt professionellt. Dessutom är möjligheten att testa något nytt med ett nytt lag spännande och därför valde jag Black Knights.

Alvin Gustafsson
Foto: Cecilia Håkansson

Headcoach Sam Eisenstadt ser fram emot att ha Alvin med i truppen

Coach/HC citat

Vi ser fram emot att ha Alvin med oss denna säsongen. Det är alltid bra att ha en spelare som är helt fokuserad på att sparka. Han är väldigt taggad att anslut sig till oss och jag tror han kommer göra stor skillnad för oss denna säsongen på special teams.

HC Sam Eisenstdt

När det kommer till att kunna bidra i lagkulturen ser han ser han ett enkelt sett.

Genom att vara en god lagkamrat. Att alltid göra mitt bästa oavsett vad vi gör, oavsett om det är match, träning eller gym. När en persons engagemang uppskattas kommer det bästa fram och jag tror att detta är ett bra sätt jag kan bidra.

Alvin Gustafsson
Foto: Cecilia Håkansson

VI är glada att Alvin har valt att spela med Black Knights i år och ser fram emot att se hans talanger på fotbollsplan!

Vi ses på Behrn Arena!