Mästarna kommer till Behrn

Lördag kickoff 15:00 mot Stockholm Mean Machines


Tung förlust mot Carlstadsenast, dock en positiv utveckling i det offensiva spelet om man bortser från att vi hade 5 turnovers och 150 yards i penalties som gör att vi förlorar matchen. Vi sprang bra och hade ett framgångsrikt passningsspel. Vi hade 248 yards i luften och 163 på marken. Vi hade alldeles för många drops och penalties som drog ner passningssiffrorna väsentligt, närmare 400 yards fanns inom räckhåll.

SMM:s runningback Gustav Skeppner hårt uppvaktad av ÖBK försvaret

Vi har visat för oss själva att vi kan prestera men vi gör för många individuella misstag och nu gäller det att ta nästa steg. Under ledning av nytillsatta OC:n Joel Isacson så är jag hoppfull inför lördagens match.

HC Micael Jönsson

Defensivt spelade vi väldigt bra senast, där den defensiva linjen gjorde sin bästa match och där vi är starka mot motståndarnas springspel. Vi gjorde några kostsamma misstag på defense i Q3 som vi behöver arbeta bort. Stockholm har ett bra anfall under ledning av deras QB Mark Papas som är snabb med sina beslut och med bra precision. SMM har duktiga WR med Matthew Retzlaf som den stora stjärnan.
Sedan första mötet har mycket hänt och både de defensiva backarna och linebackers är helt nykomponerade. Tillsammans med vår duktiga defensiva linje kommer vi att ställa upp med vår bästa uppställning under denna säsong.


Med bra förberedelser inför lördagens match så är jag förhoppningsfull och ser fram emot en rolig match.

HC Micael Jönsson
Johannes Lindeus #1 springer in en en TD och broder Jesper Lindeus #3 övervakar.

Preliminära Starters

Defensiva starters
DL – Sebastian Nilsson
DL – Martin Jäppinen
DL – William Domfors
OLB – Rikard Carlsson
W -Oliver Nilsson
M – Edvin Jönsson
OLB – Filip Roth
Db – Alonso Iglesias
DB – Eric Myrphy
Db – Hjalmar Gertsson
DB – justin Julien

Offensiva starters
QB – trevor vasey
Rb – kasper Wedberg
FB – Filip Jönsson
TE – Elliot Hammar
WR – Jesper Lindeus, Johannes Lindeus
LT – Gustav rydberg,
RG – Jon Zimemrman Eriksson,
Center – Oscar Sundqvist
RG – Samuel Schmidt,
RT – Nerly Muya


Ute denna match
DL – Cesar Hebel
DB – Cewin Eriksson
WR – James Tammisto