En ledare på och utanför planen

Oscar is a very good player with a lot of experience, but what separares him from the rest is his understanding of the game and what kind of leader he is- atributes that can not be taught. One of the guys that connects the whole group together and makes you work twices as hard because you know he will leave it all out there.

Branko Mutic, OL Coach

Oscar är en nyckelspelare och en viktig kugge för både laget och har varit så även för klubben. Som utbildad ekonom så var Oscar under ett par år kassör i klubben och satt därmed i styrelsen. 2022 var han spelande coach för OL, vilket inte är helt lätt att stötta och coacha samtidigt som han spelade. Han gjorde det bra och var en viktig roll i den grupp som tog klubben till en SM final 2022.

Oscar är en viktig ledare för laget på och utanför planen. Som ledare är Oscar passionerad och hårt arbetande.

Oscar Sundqvist i aktion i centrum för laget

Inför 2023 coachar Oscar men har en mindre roll då han är assisterande roll som OL coach, vilket ger Oscar tid att fokusera mer på sitt egna spel. 2023 kommer Oscar spela både Superserien och Scandinavian Cup med Black Knights men även i herrlandslaget som i augusti ska spela EM semifinal mot Finland.

Oscar SUndqvist i SM Guld laget från 2021, här närmst till höger om bucklan.

I

En av våra partner. Klicka på bilden för mer info