Martin Jäppinen, DL/OL

Martin är vår jack of all trades, han kan spela alla positioner på DL (och på OL för den delen). En grym atlet som definitivt är en av dem starkaste spelarna i Superserien. En nyckelspelare i både vårt offense och defense!

Aleksi Nyström, defensiv linje coach
Martin Jäppinen, SM Guld vinnare 2021

Martin Jäppinen är en dominerande spelare på den defensiva linjen. Han stor, stark och atletisk. Innehar bla klubbrekordet i frivänding som han tog på bastesterna för ett par månader sedan. Martin blir bättre och bättre som spelare och har en viktig roll då han även är en duktig spelare på den offensiva linjen. Martin har utöver sina unika kvalieteter som spelare även viktiga ledaregenskaper.

Martin Jäppinen #55 till höger om Isaac Moore efter en landskamp med JLL. Skymtar även #31 Guxtav Skeppner en annan ÖBk spelare som 2023 spelar i SMM.
Glada SM guld vinnare 2021