En ny stark sportslig organisation

Sportchefsrollen har varit vakant sedan två år tillbaka och det är med glädje vi kan presentera den nya sportsliga organisationen för säsongen 2020.

Sportchef: Peter Ericson. Sportchefen har till uppgift att på ett genomtänkt sätt koordinera arbetet i de olika Sportgrupperna och även vara sammankallande i det Sportråd som gruppledarna tillsammans utgör.

Sportchef Herr Elit: Micael Jönsson
Sportchef Dam: Caroline Gerelius och Tove Hedengren
Sportchef Utvecklingslag: Martin Arvidsson
Sportchef Ungdom: Jonas Domfors och Johan Bornerud

Nytt är även att vi har upprättat en egen Sportgrupp för Utvecklingslaget.

Sportgrupp Herr Elit arbetar systematiskt för att utveckla möjligheterna på flera plan för de elitspelare som vill vara med att satsa för att nå toppen. Sportgrupp Herr Elit leds av Micael Jönsson vilket innebär en comeback i officiella Black Knights-sammanhang för den tidigare ordföranden.

Sportgrupp Dam kommer ledas av spelarna och lagledarna Caroline Gerelius och Tove Hedengren likt man gjort tidigare. Sportgrupp Dam kommer utöver Dam Elit också jobba för att starta upp en flickverksamhet under 2020, och ansvara för denna tillsammans med Sportgrupp Junior.

Sportgrupp Herr Utveckling kommer ledas av Martin Arvidsson (tidigare spelare i Utvecklingslaget och Örebro universitet Black Jacks, samt med erfarenhet från Herr Elit).

Ledarskapet i Sportgrupp Junior delas mellan lagledarna i U17 och U19 – Jonas Domfors och Johan Bornerud. De båda har ett helhetsperspektiv över hela Black Knights juniororganisation då de varit verksamma ledare i flera år.