Preview: Superserie herr SM-semifinal Örebro Black Knights vs Stockholm Mean Machines

När: Söndag 1 Juli
Plats: Kumla IP
Kick off: 12.00

Örebro kommer i helgen att för tredje året i rad vara värd för en SM-semifinal och för andra året i rad är det Stockholm Mean Machines som är motståndarlaget. Det stora skillnaden är att matchen inte kommer att spelas på Behrn Arena utan på Kumla IP. Detta då konstgräset håller på att bytas ut på Behrn. Det är tredje gången under den här säsongen som dessa två lag möts. De två två tidigare matcherna har Black Knights tagit hem segern efter att vänt ett underläge i matchen till seger.

” Vi måste ta hand om bollen bättre” Säger Coach Fiddler  och fortsätter ” Vi har missat för många spel på grund av att vi inte har haft kontroll på bollen. Och vi återtar den så kommer vi att kunna vinna mycket mer på vårt offensiva spel. ”

Starting Defense

DL Gilbert Kibambe
DL Martin Jäppinen
DL Kevin Melberg
DL Cesar Hebel
LB Josh Murphy
LB Filip Jönsson
LB Erik Törnblom
DB Johan Stål
DB Jonathan Armendariz
DB Eric Murphy
DB Johan Lindahl

 

Starting Offense
QB Raleigh Yeldell
RB Johnny Grandin
RB Gena Adams
WR Karl Lind
WR Jimmy Palmborg
WR Johannes Lindeus
OL Hampus Palm
OL Albin Adolfsson
OL Sebastian Nilsson
OL Lucas Lavin
OL Oscar Sundqvist