Superserien herr; Örebro Black Knights vs Stockholm Mean Machines

Örebro reser den här veckan till Stockholm för ytterligare en Friday Night Football, den i sista matchen i grundspelet och en viktigt match för Black Knights. Den här matchen kommer att avgöra vem som får stå värd för semifinalen men även vem som tar sig till semifinal. Black Knights kommer till den här matchen med en förlust i ryggen och med fokus att komma tillbaka och ta sig till semifinal. Laget behöver stärka upp sitt springspel viket vi gör med Running back Gennadjy Adams från Benidji State. Efter att ha fått se förra veckan match har han haft två veckors träning med laget och ser nu fram emot att göra sitt jobb.

Det förra mötet mellan dessa två lag blev en tight match och coach Fiddler tror att det kommer att upprepas. Båda lagen kommer till den här matchen med mycket att vinna. Jag tror att det kommer att bli en tuff match som kommer att avgöras över fyra kvarter. Båda lagen har bra springspel och har Quarterbacks som både kan passa och springa. Vi kommer att behöva göra allt vi kan för att vinna den här matchen.

 

Starting Defense
DL Gilbert Kibambe
DL Martin Jäppinen
DL Kevin Melberg
DL Cesar Hebel
LB Josh Murphy
LB Filip Jönsson
LB Erik Törnblom
DB Johan Stål
DB Jonathan Armendariz
DB Eric Murphy
DB Johan Lindahl
Starting Offense
QB Raleigh Yeldell
RB Johnny Grandin
RB Gena Adams
WR Karl Lind
WR Johan Stål
WR Johannes Lindeus
OL Hampus Palm
OL Albin Adolfsson
OL Sebastian Nilsson
OL Lucas Lavin
OL Oscar Sundqvist