Örebroporten ny Guldpartner 2018: ”Ett bra sätt att fronta Eyraporten”

Det är ingen slump att idrott och näringsliv söker sig till varandra och fungerar så bra tillsammans. Det är verksamheter som drivs med samma bränsle: teamkänsla och glädjen över att nå uppsatta mål. Därför är det extra kul att idag kunna presentera Örebroporten som ny guldpartner till Black Knights inför säsongen 2018!

Örebroporten har varit med i Black Knights partnernätverk de senaste 3 åren men väljer nu med anledning av sitt nya kontorsprojekt Eyraporten att gå in tyngre i föreningen som ett sätt att marknadsföra projektet för potentiella nya hyresgäster.

– Örebroporten samarbetar med idrottsklubbar som har sin hemmaplan på våra arenor. Detta gör vi för att synliggöra vårt varumärke i sportliga sammanhang. Örebroporten ser också en direkt affärsnytta av att vara aktiv i de affärsnätverk som idrottsklubbarna erbjuder, säger VD på Örebroporten Jeanette Berggren.

Eyraporten är ett ambitiöst och modernt projekt för att rusta upp den södra läktaren av Behrn Arena, något som kommer bli positivt inte bara för hyresgäster i kontorslokalerna, utan också för besökarna på de olika idrottsevent som sker på arenan samt för lagen som spelar där och för Örebro som helhet. Jeanette Berggren är mycket nöjd över möjligheterna vid Eyrafältet.

– Runt de klassiska idrottsarenorna har det på några få år växt upp en levande stadsdel med service och bostäder. Om du jobbar på Eyrafältet kan du börja dagen med att simma några längder i Eyrabadet eller köra ett pass på något av de två gym som finns i området. Lunchmöjligheterna är många med både snabb- och restaurangmat, och på caféerna i närheten finns det färska brödet till frukosten eller eftermiddagsfikat. Här finns också cykel- och sportaffär, kiosk, spelbutik, frisör, mäklare, inredningsbutik… Ja, utbudet fortsätter att växa. Kort sagt, Eyrafältet har blivit precis som planerat: en centralt belägen stadsdel som binder ihop citykärnan med universitetsområdet.

Ta gärna en snabb titt på filmen nedan som mer målande beskriver projektet Eyraporten och vad man vill åstadkomma med det.

Eyraporten, varje arbetsdag känns som en hemmamatch