Nate Willis och Black Knights går skilda vägar – Wynne ersätter

Den defensiva backen Nate Willis meddelade under måndagen Örebro Black Knights att han inte kommer kunna komma till spel för föreningen under säsongen 2017 av personliga skäl. Black Knights önskar Nate lycka till i sina framtida åtaganden och justerar planerna inför kommande säsong.

Som ersättare har Black Knights valt att kontraktera Danny Wynne. Wynne spelade under säsongen 2016 i Lazio Marines i Italien där han var lagkamrat med svenska landslagets och Stockhom Mean Machines quarterback Anders Hermodsson. Wynne hade egentligen redan skrivit kontrakt med ett lag i Italien för säsongen 2017, men tyvärr tvingades detta lag nyligen dra sig ur seriespel. Lyckligtvis för både Wynne och Black Knights löste sig den uppkomna situationen snabbt och parterna är nu överens om ett kontrakt över säsongen 2017.

Black Knights Head Coach Aaron Fiddler ser trots den uppkomna situationen positivt på veckans händelser: ”Vi pratar ofta med våra spelare om att förr eller senare stöter man på motgångar i livet och då måste man försöka hitta sätt att hantera dessa. Här har vi ett exempel från det verkliga livet där vi kan visa att vi lever som vi lär. Jag är självklart besviken på att vi gått miste om möjligheten att få hit Nate, men samtidig spänd av förväntan att få möjligheten att jobba med Danny och få uppleva hans tuffa spelstil i verkligheten”.

Nedan finner ni Danny Wynnes highlights:

http://www.hudl.com/v/1A3TFK