Välkommen Axel

Axel is a young player that embraces the challange of playing at the top level in Scandinavia. He is learning quickly, and like for all young players, for him it is just matter of consistently working to get better. I am glad to have him and watch how he grows as a player.

Branko Mutic, OL Coach

Axel Hammarlund är en ung och intressant spelare som kommer närmast från Norrköping Panthers med rötter i Jönköping och Jönköping Spartans. Axel spelar OL och det ska bli intressant att följa Axels utveckling 2023. Vi ser en stor utvecklingspotential i Axel och med hårt arbete så har han stora förutsättningar för att bli en duktig OL spelare i Superserien i många år.

Axel är en av tre spelare som inför årets säsong anslutit från Norrköping Panthers. De andra två är Martin Hagberg (OL) och Erik Eidborn (DB).