Albin Johansson förstärker passförsvaret

Elitlaget herr fortsätter att presentera nyförvärv inför säsongen 2023, där Black Knights deltar i Superserien och Scandinavian League.

Albin Johansson är en 24 år gammal Safety som är fotbollfostrad i Lidköping Lakers, och på highschool i Jamestown, ND. Han har också en bakgrund som QB, och det är är något han gärna drar nytta av i sitt spel som passförsvarare.

En av mina styrkor är att läsa spelet. Det kommer av att jag tidigare har spelat QB, och genom att applicera den spelförståelsen till safety-positionen får jag en liten fördel.

Albin Johansson, Örebro Black Knights

Albin var med på Black Knights öppna träning i november, och efter den var beslutet att ansluta till Örebro-laget enkelt. Han berättar att han fick en grym känsla från att träffa både coacher och spelare på träningsdagen. För DC Jacob ”Skåne” Nordman Wesslén är det inte ett nytt ansikte, då de har spelat tillsammans i Jönköping Spartans. Skåne har också bara lovord att säga om nyförvärvet.

Albin är en atletisk kille som jag lärde känna under min tid i Jönköping Spartans. Han har viljan och ambitionen att nå högre nivåer, och det lyckades han visa under våran öppna träning i november. Jag är väldigt glad för att han har valt Black Knights för att utveckla sig vidare.

Jacob Nordman Wesslén, DC Örebro Black Knigths

Sportgruppen önskar Albin välkommen till Black Knights-familjen och Behrn arena!