Linus Olandersson ansluter til Örebro Black Knights

Säsongen närmar sig, och Black Knights herrlag har full fokus på att bygga laget som skall ta sig an motståndare i både Superserien och Scandinavian League i 2023.

Linus är 23 år gammal LB/DE som inför 2023-säsongen har valt att fortsätta sin karriär i Black Knights under LB-coach Filip Jönsson. Han ansluter från moderklubben Karlskoga Wolves där han bland annat har vunnit U17-serien.

Han beskriver sig själv som en atletisk spelare med ett bra blick för spelet, och allt som händer runt honom. Linus har stora ambitioner och önskar att bli den bästa spelaren han kan bli, och det är en av anledningarna till att han väljer Black Knights som sin nya klubb. Den andra är sammanhållningen i laget.

Jag har alltid hört bra saker om föreningen, och sammanhållningen i laget. Med coach Filip i spetsen vet jag att Black Knights kan hjälpa mig att bli den bästa atleten jag kan bli.

Linus Olandersson

LB-coach Filip Jönsson har också stor tro, och högt uppsatta mål för sin nya adept.

Linus är en kille som tränar hårt och jag ser verkligen fram till att hjälpa honom till nästa nivå. Målbilden är att han skall vara en del av landslagstruppen till VM i 2025.

Filip Jönsson, LB-coach Örebro Black Knights

Hela föreningen önskar Linus hjärtligt välkommen till Black Knights-familjen!