Preview Superserien Herr; Örebro Black Knights vs Uppsala 86ers

Uppsalas hittills ända seger den här säsongen, men de är ett farligt lag som alltid har spelat väldigt fysiskt mot Örebro. Black Knights har inte förlorat sedan den förlusten sist lagen mötes och kommer inte att upprepa de misstagen som man gjorde under den matchen för att kunna gå segrande inför hemmapubliken.

Black Knight måste få sitt springspel att fungera och det behöver fungera under hela matchen. En orosdel i lagets spel den här säsongen har varit kickoffteamet där man har gett motståndarna alldeles för bra utgångsläge genom den första delen av säsongen. Att lösa det kommer att ge laget betydligt bättre möjligheter under den andra delen av säsongen.

Uppsalas QB Johan Rock har gjort ett bra jobb i att leda 86ers offensiv. I det första mötet gjorde Rock fyra touch down passningar. Coach Fiddler poängterar vikten av att hålla positionerna på planen och att ha bollkontroll under den här matchen ” När vi möter en motståndare som håller i spelet och som sprider ut sig under spring och passningspelet måste vi hålla ihop vår defensiv under hela matchen. Vi får inte ge Uppsala för stort utrymme och vi behöver ta poäng i varje offensivt spel för att vinna den här matchen. ”

Starting Defense
DL Cesar Hebel
DL Martin Jäppinen
DL Kevin Melberg
DL Erik Törnblom
LB Josh Murphy
LB Filip Jönsson
LB Felix Järvela
DB Johan Stål
DB Jonathan Armendariz
DB Eric Murphy
DB Johan Lindahl

Starting Offense
QB Raleigh Yeldell
RB Johnny Grandin
WR Karl Lind
WR Tomas Jacobsen
WR Jimmy Palmborg
WR Johannes Lindeus
OL Hampus Palm
OL Albin Adolfsson
OL Sebastian Nilsson
OL Lucas Lavin
OL Oscar Sundqvist