McDonald’s ny huvudpartner till Black Knights

Idag kan vi med glädje presentera att McDonald’s som varit en av föreningens mest hängivna partners väljer att intensifiera sitt samarbete med klubben. Från och med säsongen 2016 är man officiell huvudpartner till Black Knights, något som franchisetagare Magnus Pojen är mycket nöjd med.

– På McDonald’s vet vi hur viktigt det är med stöd och hjälp till ungdomar oavsett om det gäller en fot in på arbetsmarknaden eller genom trygghet och förebilder inom idrottsrörelsen. Örebro Black Knights värderingar ligger nära mina egna, där jämlikhet, respekt och mångfald är grundstenar. För mig som örebroare är det en självklarhet att också stödja Black Knights. Vi har gjort det i många år redan och ser en tydlig och positiv utveckling i deras viktiga arbete med ungdomsidrotten för både tjejer och killar såväl som elitsatsningen. Kom på matcherna och heja fram klubben till final i år igen!

MaPoj 005

Klubbchef Jimmy Palmborg värdesätter samarbetet med McDonald’s högt och är märkbart glad över att kunna presentera nyheten.

– Det finns ingen aktiv inom föreningslivet som undgått att vi som ideell förening är kraftigt beroende av de samarbetspartner vi jobbar med i bl.a näringslivet. Att fortsätta utvecklas som klubb med McDonald’s som en av våra största partners är inte bara glädjande för oss på ett ekonomiskt plan, utan det känns även bra i hjärtat att jobba med en engagerad värdegrundsstyrd näringsidkare som Magnus Pojen. Få människor och företag tar ett liknande ansvar som Magnus och McDonald’s Örebro när det kommer till att stötta föreningslivet och folk som är utsatta. Det är något dom ska ha en stor eloge för!

McDonald’s hittar du på fyra ställen i Örebro – på Drottninggatan, i Marieberg, i Västhaga och i Södermalm. Vi kommer fortsätta vårt samarbete med de populära matchdagserbjudandena även i år – köp en meny på matchdag och få en matchbiljett!