William Stålhök summerar praktiken på Black Knights

U19-spelaren William Stålhök har praktiserat hos Örebro Black Knights i 2 veckor som en del av sin APL på Thorén Business School. Idag skriver han kort om veckorna som gått och summerar sina lärdomar. 

”Efter två veckors praktik tillsammans med Jimmy på Black Knights är det nu dags för mig att gå vidare till nästa Black Knights-relaterade praktikplats, Atletic City Sportgym. Under de här två veckorna som gått har jag dock upplevt att vi lyckats genomföra väldigt mycket och att jag har inte bara sett på det som hänt utifrån utan även varit delaktig i processerna och uppgifterna som vi utfört. Utöver våra nätverksträffar, vårt praktiska arbete och alla de möten med samarbetspartners och sponsorer som vi haft har jag även fått mycket utrymme för att fortsätta arbeta med planeringen av den kommande gymnasieturneringen som jag även kommer fortsätta vara ansvarig för efter att min praktik är slut. Jag har även fått möjlighet att ha en fri dag då jag hade egna möten med personer ur mitt eget kontaktnät som förhoppningsvis även de kommer bli en del av Black Knights partnernätverk. Sammanfattningsvis har det varit en mycket intressant och lärorik praktik tillsammans med Black Knights ledning som både gett en inblick i en av Sveriges snabbast växande föreningar och i Örebros affärsliv – en praktik jag gärna gör om!”

Vi tackar William för en strålande insats! Sina blott 17 år till trots har han visat upp en mognad och kompetens som är få vuxna individer förunnat. Det har varit ett rent nöje att ha honom hos oss!