Rapport från talanglägret i USA: ”Vi gör poäng trots bra motstånd”

I ungefär en vecka har två av våra juniorer – Leo Åblad Lindqvist och William Domfors – vistats i Florida, USA på ett talangläger för spelare från USA och övriga världen. Man förbereder sig för en All Star-match som kallas Shrine Bowl, och Williams pappa Jonas Domfors rapporterar från händelserna:

”Senaste dagarna har det varit träning morgon och kväll för att trimma ihop gruppen. Idag avslutades dagen med träning mot Floridas All Star-team. Trots att motståndarna hade ett snabbare passningsspel och hög hastighet i allt de gjorde presterade vårt lag bra football! Träningen var en väldigt uppskattad övning från bägge håll, förmodligen såg Florida teamet det som exotiskt att få träna med ett svenskt team, medan vårt lag insåg att de klarar av att skapa möjligheter till poäng, även mot ett amerikanskt All Star-lag.

Florida all star
Briefing efter träningen med Floridas coach

Under lördagen spelade grabbarna en match mot Kaliforniens All Star-lag, rapportering från denna hoppas inkomma så snart som möjligt! Skövde Dukes har dock gett oss möjligheten att kunna publicera bilder från matchen genom fotografer Kristoffer Nilsson och Kjell Åkerström.

shrine bowl

Foto: Kristoffer Nilsson & Kjell Åkerström, samt Jonas Domfors