BK MEDIA

Från säsongen 2014 har Black Knights satsat på att utveckla media-sidan med fokus på rörlig bild. Som ett led i detta har BK MEDIA (Black Knights Media) startats upp och består av en grupp talangfulla människor som under säsongen kommer jobba med att leverera högkvalitativa videos samt jobba för att förbättra annat inom organisationen relaterat till media. Gruppen består i huvudsak av 4 personer som agerar fristående men i nära samarbete med Black Knights media- och marknadsavdelning:

portrait David
Operativt ansvarig: David Lundgren-Fetah

David studerar till vardags på Rudbecksskolanoch har ett brinnande intresse (och en sagolik talang) för rörlig bild. Hans driv och engagemang gör honom till en värdefull spelare i BK MEDIA-laget som han kommer leda på ett bra sätt.

portrait Varro

Konsult inom Foto, Bildproduktion & Varumärkesbyggande: Andreas Varro

Andreas är profesionell fotograf och bildproducent. Han driver It’s Varro Fotography som sedan säsongen 2013 är en samarbetspartner till Örebro Black Knights i form av officiell foto-partner. Som heltidsarbetande fullblodsproffs i branschen sitter Andreas på enorm kunskap och expertis som han kan bidra med till gruppen.

1964502 10152075789774811 1364528005 n
Grafisk formgivning & Matchfotograf: Andreas Lundgren

Andreas är sedan flera år tillbaka informatör på Örebro studentkår och har fotat matcher på Behrn Arena sedan första säsongen Black Knights fick spela där 2012. Andreas jobbar också med fotografering och är expert inom grafisk formgivning.

 

Film & Foto: Daniel Steinberg

Daniel har i sitt företag Sparky Media Productions tillverkat filmer för SM-veckan, City Örebro, Örebro hockey och – såklart – Black Knights. Daniel har ett brinnande intresse för amerikansk idrott (främst baseball) och är enastående när det kommer till rörlig bild och ljudsättning.

Alla videos som tillverkas av BK MEDIA kommer publiceras på vårt officiella Vimeo-konto: http://vimeo.com/orebroblackknights samt på vår playkanal som du finner i spalten till höger.