Ytterligare en skåning till Örebro Black Knights.

Ytterligare en tidigare spelare från Limhamn Griffins som nu har skrivit på för Örebro Black Knights. Hampus Palm följer nu Timmy Göransson och blir en del av Örebro laget. Palm kommer att stärka upp Örebros offensiva linje.

-Första gången jag såg Hampus gå av tåget visste jag att han hade den kroppstyp som vi behövde till vår offensiva linje i Örebro. Efter att jag hade möjligheten att gå igenom teknik med honom blev det ännu tydligare att han kommer att passa perfekt i vårt offensiva lag, säger HC Aaron Fiddler.

-Jag har valt att spela i Örebro den här säsongen för att jag ville fortsätta att spela i Superserien och jag ville spela med det här bra laget som har en väldigt bra Offensiv linje, säger Hampus Palm och fortsätter.

-Jag vill och utmana mig själv att bli en bättre spelare och efter samtal med Coach Fiddler bestämde jag mig för att Örebro kommer att bli den bästa platsen för mig att göra det den här säsongen.

-En ytterligare anledning till att spela i Örebro är att min tidigare lagkamrat sedan tio år tillbaka Timmy Göransson också kommer att spela i laget.

Hampus Palm
Längd: 190cm
Vikt: 125kg
Position: Offensive Line

Foto: Anders Lindström