Landslagets Timmy Göransson stärker upp Örebros offensiv.

Örebro Black Knights har värvat ytterligare en spelare inför den kommande säsongen. Timmy Göransson, tidigare hemmahörande i Limhamn Griffins samt svensk landslagsspelare, kommer nu in som Running Back för att stärka upp Örebros offensiv.

-För oss är detta en väldigt viktig signing inför 2018. Vi stod inför utmaningen att ersätta två stycken spelare, båda utsedda till årets Running Back, och med Timmy får vi en spelare som lever upp till den nivån. Jag har alltid uppskattat Timmys spel när jag tittar på honom på film och när han har spelat i Superserien. Jag ser mycket fram emot att se hans färdigheter i vår offensiv under den kommande säsongen, säger HC Aaron Fiddler

-Jag kommer att kunna bidra med snabbhet och erfarenhet till laget. Jag har haft HC Fiddler som coach i landslaget och uppskattar verkligen hans ledarstil. Han är en stor anledning till att jag väljer att komma till Örebro, säger Timmy Göransson och fortsätter.

-Det är av flera anledningar som jag väljer att spela för Örebro i år. Jag känner att den sammanhållningen som finns i laget kommer att vara det som avgör hårda matcher där det är små marginaler som avgör. Jag känner också att det finns många väldigt bra spelare på offensivlinjen, vilket är viktigt för en Running Back. Dessutom förlorade laget en skåning efter förra säsongen så de behöver en ny skåning.

Timmy Göransson
Position: Running Back
Längd: 176 cm
Vikt: 95 kg
Tidigare lag: Limhamn Griffins
Spelare i svenska landslaget.

 

Foto: Maria Schedin