Black Knights tar emot praktikanter från GIH Örebro

Under 3 veckor kommer vi på Black Knights få hjälp av ett gäng praktikanter från GIH på Örebro universitet. Här kommer en liten beskrivning från dem om sig själva och sina förväntningar:

Vi är 3 killar som studerar Sports Management vid Örebro Universitet. Vi har fått den stora äran att ha vår praktik, eller VFT som det heter, hos Black Knights! Vi är väldigt exalterade att se vad tiden hos Black Knights kan erbjuda och tror att det kommer bli väldigt roligt och lärorikt.

Vår grupp av tre består av följande personer:

Axel Karlsson, en biten hockeyfantast med rötterna i vår kära huvudstad. Axel är före detta hockeyspelare själv som har spenderat sina dagar efter hockeyn med att arbeta med event!

Sedan har vi Fabian, gruppens härliga dalmas från Falun. Fabian är bandyspelare i grunden men har också ett stort intresse av fotboll och amerikansk fotboll.

Gruppens sista person är Alexander, som ursprungligen kommer ifrån Sveriges södra riviera Blekinge. Alexander har precis som övriga gruppen också ett stort idrottsintresse men håller också på en del med design av olika slag och media.