HEMMASEGER I PREMIÄREN FÖR ÖREBRO BLACK KNIGHTS

Inför en publik på 1256 personer vann Örebro Black Knights med 53-6 över Stockholm Mean Machines i sin hemmapremiär på Behrn Arena. Trots att matchen tidvis stod och vägde kunde Black Knights enkelt vinna tack vare en stabil defensiv insats och ett tidvis explosivt offensivt spel.   

Örebro. Örebro Black Knights inledde året säsong i superserien hemma på Behrn Arena i Örebro. Inför en hemmapublik på 1256 personer vann Black Knights relativt enkelt över Stockholm Mean Machines. Redan i första kvarten tog Black Knights kommandot över matchen och gick snabbt upp i ledningen med 13-0. Stockholm Mean Machines reducerade till 13-6 men närmre än så kom inte Stockholmslaget under matchen. Black Knights försvar satte stop för alla försök att reducera ledningen ytterligare och den första kvarten slutade 28-6.

 –      Jag är nöjd med laget, vi kämpar på bra och även om vi inte håller den högsta kvalitén i allt det vi gör ser vi till att vinna. Det är alltid svårt med säsongens första match så det är skönt att vi får lite extra tid inför nästa match att rätta till dom misstag vi gör idag, säger Aaron Fiddler Headcoach Örebro Black Knights.

Matchen stod länge och vägde efter den första kvarten och inget av lagen lyckades med sitt offensiva spel. Resultatet från den första kvarten, 28-6, stod sig långt in i den tredje kvarten innan Black Knights offensiv vakande till och började göra poäng. I den fjärde kvarten fortsatte Black Knights offensiv och defensiv att göra poäng på Mean Machines och matchen slutade 53-6.

Foto: Andreas Lundgren

 20170407-BK-vs-SMM-behrn-2017-74396

Kontaktperson:
Jacob Höglund
Press Örebro Black Knights
076-1911719