Helena Jonsson får ny roll i organisationen

Helena Jonsson är en av damlagets framträdande spelare från sin position som runningback. Till vardags jobbar hon som Sales Team Manager på K3 Nordic och har erfarenhet av sälj och coachning. Dessutom är hon en mycket driven person med skinn på näsan. Därför är det mycket glädjande för Black Knights att kunna presentera att Helena kommer hjälpa föreningen med kampanj- och säljstöd under säsongen 2017. Hon inledde arbetet idag med att jobba mot existerande medlemmar som behöver hjälp och stöd att söka personliga sponsorer.

– Vi har sett att det finns ett behov att ha en person som stöd när det kommer till att sälja in sig själv och det personliga sponsorskapet. Det är en mycket uppskattad och välanvänd lösning för att tjäna in de kostnader man som spelare medför föreningen i form av licenser, försäkringar osv. Alla är dock inte bekväma i tillvägagångssättet gällande att sälja in sig själv till en sponsor. Där kommer Helena bidra mycket, säger f.d Klubbchef Jimmy Palmborg.

Helena kommer även att planera och genomföra olika kampanjer i föreningens regi, samt stötta på säljsidan både i praktiken och med sin erfarenhet och expertis på området.