Götmars ny huvudsponsor till Black Knights – värvar Palmborg

GotmarsLogoPOEnVanCMYK

Götmars är ett familjeföretag med rötter i Örebro som erbjuder tjänster i livets viktigaste skeenden. Det kan t.ex gälla ett husköp, giftermål eller begravning. Företaget har de senaste åren genomgått en varumärkesresa och är inne i en spännande och expansiv fas. Som en del i den här resan har Götmars valt att gå in i ett samarbete som huvudpartner i Örebro Black Knights. Vice VD och marknadsansvarig Edward Götmar ser samarbetet som naturlig och spännande.

Vi på Götmars tycker att det känns mycket bra att få möjligheten att samarbeta med Örebro Black Knights! Vi är ett familjeföretag som funnits under lång tid och som många förknippar med vår begravningsverksamhet som än i dag är en mycket viktig del av vår verksamhet och som vi värdesätter högt. Vi har under de senaste åren dock genomgått en spännande resa, där vi genom familjejuridiska tjänster, hjälper människor i örebroregionen med juridiska frågeställningar som dyker upp i familjelivet eller i det lilla företaget. Att få möjligheten att samarbeta med en lokal idrottsförening som Black Knights i en liten sport som bygger sin verksamhet på respekt, samhörighet och utveckling passar oss utmärkt i vår ambition att berätta för människor i olika delar av samhället om hur vi med professionalitet och värme kan hjälpa till med olika utmaningar som man möter  i livet. Götmars – För hela livet.

gotmar-edward-02
Edward Götmar, Vice VD Götmars AB

Som en del i sponsringspaketet går Götmars in som värd för den partnerresa som arrangeras till NFL i London den 21-24 oktober.

– Vi tycker att det ska bli mycket trevligt och givande att inleda vårt samarbete med Black Knights genom värdskapet för Londonresan. Det ger oss möjligheter att fördjupa våra kunskaper om föreningen och sporten samtidigt som vi får träffa andra samarbetspartners till Black Knights.

Götmars är sedan tidigare sponsor åt Black Knights då man stöttat sin medarbetare Angelica Thingstad som i juli i år tog föreningens första guld på seniorsidan med damlaget. Angelica representerar även Svenska landslaget sedan ett par år tillbaka och är en av landets mest dominanta linjespelare. Till hösten kommer hon även få sällskap på kontoret av nuvarande klubbchef tillika receiver i herrlaget – Jimmy Palmborg – som påbörjar en deltidstjänst som Verksamhetschef för Juristavdelningen på Götmars fr.o.m idag den 20e september. Palmborg kommer vara kvar i föreningen på 50% fram tills i vart fall mars 2017 för att säkerställa att partnernätverket och försäljningen inför säsongen 2017 genomförs och slutförs på ett bra sätt. Därmed kommer rollen som Klubbchef vara vakant tills vidare.

Det ska bli en fantastisk utmaning att få komma till Götmars och bidra med det jag kan bidra med, säger Palmborg. Jag har jobbat för Black Knights sedan 2012 vid sidan av mina juridikstudier och älskat det. Jag är stolt över att få ha varit en del av klubbens mest expansiva och framgångsrika tidsepok, och jag är övertygad att de planer och personer som utgör nutiden och framtiden i klubben kommer ta föreningen till en helt ny nivå.

Pressansvarig Örebro Black Knights:
Jacob Höglund,
press@blackknights.eu