Vill du börja spela amerikansk fotboll?

Vi har gjort en undersökning bland en urvalsgrupp på 100 personer i olika åldrar runtom i Örebro och ställt frågan ”varför spelar du inte amerikansk fotboll?”. Den anledning som är uppseendeväckande mest förekommande i resultatet är svaret ”ingen har någonsin frågat”. För att råda bot på detta inleder nu föreningen ett rekryteringsarbete som går ut på att utse ideella rekryterare och ambassadörer för vår sport med uppdraget att leta upp nya talanger som skulle vilja testa på amerikansk fotboll.

Black Knights år 2016 är en komplett förening för dig som vill testa på vår sport. Oavsett ålder, kön och kroppsform finns det ett lag och en plats på planen för dig.

Är du helt och hållet nybörjare och under 19 år? Då funkar vilket av våra ungdomslag som helst oavsett om du är tjej eller kille.

Är du över 17 år kanske till och med damlaget är att föredra? Damlaget tar också emot allt från nybörjare till erfarna spelare och har ett etablerat program för att snabbt lära upp och ta hand om spelare som är helt färska inom sporten.

Är du kille över 19 år och nybörjare? Då är vårt utvecklingslag platsen för dig! Här får du kompetent träning på grundläggande nivå, och har du rätt förutsättningar har du även chans att visa upp dig för våra Elitlagscoacher varje träning som hela tiden letar efter nya talanger till Superserie-laget bland killarna i utvecklingslaget.

Är du tjej och intresserad och under 17 år? Då spelar du i vilket som helst av våra ungdomslag från U17 och neråt tillsammans med både killar och tjejer.

Som ett led i detta arbete kommer vi under en period framåt presentera våra rekryterare. Det är personer med stort kontaktnät i Örebro som jobbar på välbesökta ställen och som är trevligt och lätta att ha att göra med i sitt bemötande. Först ut är JOHAN STÅL som du hittar på Atletic City eller Gymmet på Väster!

Johan är en av Sveriges mest framgångsrika amerikanska fotbollsspelare. Han har spelat EM, VM och vunnit SM-guld samt på college i USA. Han har utsetts till Årets spelare, Årets Wide Receiver, Årets MVP Offense m.m. Som delägare i Atletic City är han ofta på plats och har du några frågor kring träningstider eller är du nyfiken på var du ska vända dig om du vill testa sporten – fråga Johan så visar han dig rätt!

11850518_879174898796554_3509358268307758474_o